OM JENNIE

 

Jag hade fastnat vid ett tungt vägskäl när mindfulness gjorde entré i mitt liv. Det visade sig vara det starkaste läkemedlet jag kunnat önska om för det fanns redan inom mig själv. Efter ett tag kom även den fysiska delen av yogan naturligt och jag byggde långsamt upp mig själv till en starkare och mer sann version som ständigt utvecklas och förändras.
Yogan hjälper mig att vara mig själv och att släppa taget om rädslor och stress. Den låter mig hitta en plats inom mig själv där jag kan vila och där allt får stå stilla för en stund. Den hjälper mig att leva fullt ut och i kärlek till mig själv och till livet.

Någonstans i processen insåg jag att jag ville dela det fantastiska Yoga och mindfulness för med sig. Så efter en tid började jag hålla yogapass på Actic gym i Örebro och ett år senare flög jag till Grekland och genomgick en 200 timmars yogalärarutbildning i Transformational Hatha Yoga. Idag är jag även nyutbildad Holistisk samtalscoach.

Jag bor och verkar idag i Varberg men åker även runt i världen för att dela det som finns inom mig och lära mig av det jag möter.

Att vara yogalärare & samtalscoach är extraordinärt och jag älskar varje minut av det.

Jennie

 


Utbildning:

– 200hr YTT Transformational Hatha Yoga, Grekland
– Prenatal Teacher Traning (gravidyoga), 2 dagar, Kapstaden Sydafrika
– Holistisk Samtalscoach, Lillsveds idrottsfolkhögskola

Processed with VSCOcam with x1 preset

Annons
%d bloggare gillar detta: