HOLISTISK SAMTALSCOACHING

– coaching och hälsa ur ett helhetsperspektiv –

Funderar du över livet? Behöver du hjälp med att nå dina mål, hitta nya eller bara lysa starkare? Jag är utbildad samtalscoach och kan hjälpa dig genom lyftande och motiverande coachingsamtal som tar dig framåt.

Coachingsamtalet

Svaren och kunskapen finns inom dig. Ingen annan kan känna dig bättre än du känner dig själv – men ibland kan det vara svårt att nå den informationen pga t.ex. yttre faktorer och negativa tankemönster som lätt kan skymma sikten. Det är där jag som coach kommer in och hjälper dig med att skingra dimman och komma i kontakt med dig själv igen. Det kan vara att du behöver stärka dig själv, ta dig till nästa steg eller bara ha en utomstående person att få reflektera över något du funderar över med.
Alla samtal är olika och tiden är helt din.

Att ha självkännedom och att då och då fråga sig själv hur man lever och agerar skulle jag säga är den viktigaste nyckeln för att känna lycka i livet. Speciellt eftersom våra värderingar och drömmar oftast förändras under livets gång.

Vad menas med att ha ett holistiskt perspektiv?

Holistisk betyder helhet – att allt hänger ihop och att alla delar påverkar varandra. Idag inser vi alltmer hur stor påverkan det mentala (hur vi lever och ser på oss själva) har på vår hälsa och även den fysiska kroppen. Inom den holistiska coachingen fokuserar jag därför inte på en liten del, så som kost eller motion, utan tror på att alla olika delar av livssituationen behöver vara i fas med individen själv för att kunna känna balans och vara tillfreds med livet.

Som t.ex; hur trivs du med dina relationer? Ditt jobb? Följer du dina grundvärderingar? Följer du dig själv?

Därför tror jag inte på att det finns en lösning som passar alla, utan det man behöver för att må bra beror på individens egna värderingar och livssyn – just för att vi alla är olika. Det som får person a att må bra kanske inte alls stämmer överens med person b.

Övrig info & pris:

Jag håller samtal på Grön Styrka i Trönninge (strax utanför Varberg) men vi kan även ses utomhus. Du känner efter själv vad som känns bäst för dig. Jag erbjuder även videosamtal.

Coachingsamtal (60 min) – 650 kr
Coachingsamtal video (60 min) – 500 kr

Boka ditt första steg framåt genom att höra av dig till mig genom formuläret nedan eller maila jen_yoga@outlook.com

%d bloggare gillar detta: