Vägen till Holistisk coach

Kursträff nummer två har nått sitt slut och en av mina fina kurskamrater sammanfattade dagarna med ett ord – äkthet. Det var så äkta, så modigt. Mod är något vi diskuterade, grät och samtalade mycket om. Och att vara just äkta, vara ärlig och öppen med den man är, precis i stunden utan att dölja något, är för mig det absolut modigaste och även det allra finaste som finns. Att skala av masken, våga visa sårbarheten och känslorna. Att våga uttrycka och utforska det som sker djupt inuti och att våga lyssna på sitt inre. Våga ta fram det som gör ont och se på det, vagga det, trösta det, hantera det. För det är när man lyser med ficklampan på det som det börjar blekna.

Vi talade också om vikten av självkännedom. Vikten av att känna sig själv. ”Om du inte lär känna dig själv avgörs dina beslut av okända orsaker” (citat ur Den inre evolutionen) – varför väljer du som du väljer? Är det verkligen Du som tar beslutet eller tas det pga annan påverkan eller ingrodda beteendemönster? Kommer beslutet från det du verkligen, innerst inne vill?

Genom personlig utveckling och reflektion lär vi känna oss själva och där får vi även reda på varför vi gör som vi gör och hur vi ska göra för att uppnå bästa möjliga hälsa. För den kunskapen finns verkligen bara inom oss själva. Känn dig själv. Värdet av det är ovärderligt. 

Jennie

Annons

Publicerad av Jennie

Yoga Teacher, traveller and lover of nature. The meaning of life is to live your purpose and discover yourself on the way.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: