Nu är jag här.

Nu är jag här. Online och ytterligare ett steg framåt i min resa. Sedan oktober har jag befunnit mig i Sydafrika där jag utvecklat mig själv och min roll som yogalärare. Jag har hittat mitt sätt att dela, mitt sätt att guida och jag har precis kommit tillbaka ifrån en kortare yogalärarutbildning inom gravidyoga i Kapstaden. Och jag har mött fantastiska människor.

 Jag är lärare men kommer alltid förbli en student. Det är så jag vill se på det. Vi är här för att lära, här för att växa och här för att dela. Det är något magiskt med att se alla sluta sina ögon och vända blicken inåt, att få se hur de stegvis återupptäcker sig själva och framförallt – se dem slappna av och bara låta allt vara. Precis som det är.

Nu när veckorna räknas ner och jag snart är på svensk mark igen var det dags för nästa steg. Så nu är jag här. Online och tacksam över att jag får dela det jag älskar. Yoga.

”Yoga is not about touching your toes. It’s about what you learn on the way down.”

Jennie

Annons

Publicerad av Jennie

Yoga Teacher, traveller and lover of nature. The meaning of life is to live your purpose and discover yourself on the way.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: